وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد

رشد ۴۰ درصدی اعزام اتوبوس‌ها به مراکز معاینه فنی تهران

مدیر عامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران گفت: میزان اعزام اتوبوس‌های شرکت واحد به مراکز معاینه فنی شهر تهران رشد ۴۰ درصدی داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 01
کد خبر: ۲۴۳۴۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، سید محمد مهدی میرزایی قمی مدیر عامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران ضمن اشاره به مراجعه ۱۲۱۰ دستگاه اتوبوس شرکت واحد به مراکز معاینه فنی پایتخت در دو ماهه نخست امسال اظهار داشت: ذرات معلق یکی از مهمترین آلاینده‌ها در شهر تهران هستند که بر اساس سیاهه انتشار سال ۱۳۹۶ شهرداری تهران اتوبوس‌های شرکت واحد در انتشار آن سهم ۵.۷ درصدی دارند.

 

وی افزود: بر همین اساس با توجه به اهمیت موضوع کاهش آلودگی هوا و حفظ ایمنی و سلامت شهروندان برای مدیران شهری، جهت تدقیق در کنترل دوره‌ای وضعیت آلایندگی و ایمنی این خودروها بنا بر هماهنگی انجام شده با شرکت واحد اتوبوسرانی امسال نسبت به برنامه‌ریزی جهت اعزام اتوبوس‌های شرکت واحد به مراکز معاینه فنی شهر تهران اقدام گردیده است که خوشبختانه آمار نشان می‌دهد در دو ماه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته حداقل میزان مراجعات ۴۰ درصد افزایش داشته است.

 

گفتنی است شهر تهران از بضاعت سه مرکز تک خطه معاینه فنی خودروهای سنگین برخوردار بوده که دو مرکز آن در توقفگاه‌های شرکت واحد قرار دارد.

 

میزان مراجعات تاکسی‌های پایتخت به مراکز معاینه فنی شهر تهران یک چهارم کاهش یافته است.

 

مدیر عامل ستاد معاینه فنی با اشاره به مراجعه ۵ هزار و ۳۵۷ دستگاه دستگاه تاکسی پایتخت در دو ماهه نخست امسال گفت: در حدود ۶۰ هزار تاکسی در شهر تهران فعال هستند که بالغ بر ۵۰ درصد آن با سن بالای ۱۰ سال بوده و سالانه بایستی چهار مرتبه و مابقی آن سالانه دومرتبه به مراکز معاینه فنی مراجعه نمایند. با لحاظ تعداد و سن تاکسی‌های پایتخت بایستی مراجعه حداقل سالانه ۱۸۰ هزار نوبت این خودروها به مراکز معاینه فنی انجام گردد که با توجه به آمار مراجعات در سال گذشته سهم مراکز معاینه فنی شهر تهران از این تعداد تنها ۱۶ درصد است.

 

گفتنی است برای خودروهای تاکسی تهران در مراکز معاینه فنی شهر تهران شرایط ویژه در نظر گرفته شده و هزینه مراجعه نخست این خودروها رایگان است.

 

وی در خصوص مراجعه تاکسی‌های پایتخت به مراکز خارج از تهران گفت:. بنا بر اعلام سامانه یکپارچه معاینه فنی کشوری سیمفا، مراکز معاینه فنی خودروهای شهر تهران در مقایسه با سایر مراکز کشور به صورت دقیق‌تر و ضابطه مند تری نسبت به پایش خودروها از منظر آلایندگی و ایمنی اقدام می‌کند.

 

میرزایی قمی افزود: پیش بینی راهکارهای قانونی و ضابطه مند جهت الزام مراجعه خودروهای پایتخت به مراکز معاینه فنی شهر تهران می‌تواند در افزایش اثر بخشی معاینه فنی در کاهش آلودگی هوا و تصادفات به ویژه برای خودروهای پر پیمایش در کلان شهر تهران مؤثر باشد./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار